Poleg že obstoječega partnerstva s PP-Performance, BRABUS ter STARTECH v Hannovru fostla.de po novem zastopa tudi znamko HAMANN.

Kot rezultat sodelovanja z različnimi uglednimi tuning podjetji imajo stranke sedaj priložnost, da fostli.de omogočijo nadgradnjo različnih konceptov nadgradnje svojih vozil – in to vse iz enega vira! Spodnji primerek ni nič manj kot že sam po sebi osupljiv BMW X6 M50d F16; gre za dizelski šestvaljnik s prostornino 3,0 litra. Ekipa fostla.de ga je najprej v celoti ovila v folijo v Black-Chrome barvnem odtenku. Poudarki na strehi, ogledalih, vratnih ročajih ter na difuzorju v odtenku Black-Brushed, pa tudi na okenskih niansah so zagotovo vredni omembe.

Kar zadeva zunanjost: kombinacija platišč in pnevmatik, ki jih predelovalska ekipa izbira iz bogatega HAMANN asortimana, je za oko več kot privlačna in prijetna. Zajema HAMANN Anniversary Evo II Black Line platišča 10,5×22 s pnevmatikami v dimenzijah 195/30 R22 na sprednji osi ter 12×22 s pnevmatikami v dimenzijah 335/25 R22 na zadnji osi, dodani pa so še HAMANN distančni diski. Sčasoma je osnovna enota z izvirnimi 381 KM ter 740 Nm navora morala prestati PP-Performance nadgradnjo moči faze 1 pri fostli.de v kombinaciji z visoko zmogljivim BMC zračnim filtrom. Sedaj je na voljo kar 443 konjskih moči ter 845 Nm navora. Skupni strošek take nadgradnje se giblje okrog vrtoglavih 19.000 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code