Pri BMW Abu Dhabi so zopet poskrbeli za zanimiv avtomobil, ki bi nekaterim lahko predstavljal popolno alternativo noremu X6M.

Če se sprašujete o katerem avtomobilu govorimo, je to BMW X6 xDrive50i s kompletnim arzenalom M Performance dodatkov, ki naredi že tako športnega SUVa še bolj…no športnega in lahko ljudem, ki si lahko privoščijo take avtomobile, ponuja morda še boljšo alternativo noremu BMW X6 M. Zakaj? Naj razložim.

Ne razumite me narobe. BMW X6 M bi bil zagotovo moja prva izbira, če bi kupoval takšen avtomobil, ampak morda ne za vsakega. 575 konjskih moči in 750 Nm navora vas lahko kaj hitro spravijo v škripce, še posebej ko je treba vso to maso tudi ustaviti. BMW X6 xDrive50i ima pod pokrovom motorja še vedno 4.4 litrski V8 motor, tako da je zvok še vedno prisoten, s svojimi 450 konjskimi močmi pa ravno tako ponuja dovolj moči za vsako situacijo. Morda zvok ni tako jezen in globok kot pri X6 M, so pa zato na ta primerek vgradili kompletni AC Schnitzer izpušni sistem, ki bo poskrbel za to težavo.

BMWBLOG-X6-xDrive50i-MPerformance (6)

Poleg tega množica karbonskih M Performance dodatkov in M Sport paket poskrbita za videz, ki ne odstopa veliko od pravega ‘M-a’. Škoda je le, da je zadnji difuzor v barvi avtomobila, saj bi po mojem mnenju izgledal mnogo bolje v črni barvi ali v barvi karbona. Potem je tukaj še zadnja stvar, ki podkrepi mojo začetno trditev in sicer je za mnoge športno vzmetenje pri X6 M morda enostavno pretrdo. Seveda v načinu comfort, vzmetenje dobro blaži vse cestne nepravilnosti, pa vendar je še vedno bolj čvrsto kot na katerem koli drugem X6 modelu v ponudbi, kar pa vsem morda ni po volji. Nekateri si vseeno želijo nekoliko bolj civiliziran in umirjen avtomobil, ki pa vseeno konkretno sune v hrbet, ko si to zaželijo

Kako bi se pa vi odločili? Bi kupili BMW X6 M  ali takega xDrive50i z vsemi možnimi M Performance dodatki in AC Schnitzer izpušnim sistemom?

BMWBLOG-X6-xDrive50i-MPerformance (4)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code