Manj kot 24 ur po razkritju nove generacije serije 1, je BMW že razkril celoten katalog M Performance delov.

Že takoj lahko povemo, da ne bo nova serija 1 tudi z vsemi dodatki prav nič hitrejša. Točno tako, noben dodatek ne vpliva na moč motorja, nekatere pa bodo zagotovo pomagale h krajši zaustavitvi avtomobila. Predvsem govorimo o novih 18 palčnih M Performance zavorah s štiribatnimi čeljusti spredaj, ter enobatnimi čeljusti zadaj v rdeči barvi. Večji del M Performance linije je tako kot ponavadi namenjen aerodinamičnim in stilskim izboljšavam, narejenim iz karbonskih vlaken.

Te vključujejo prednji podaljšek odbijača, zadnji spojler, majhna zakrilca na vogalih prednjega odbijača, športne pragove in zadnji difuzor, v karbonu pa lahko dobite tudi pokrove vzvratnih ogledal. Nadgradite lahko tudi prednje ledvičke, za večjo vpadljivost pa je na voljo tudi standardni asortiman večbarvnih M Performance nalepk.

Po katalogu lahko za svoj poletni komplet naročite 18 palčna kovana platišča v Jet Black barvi ali celo večja dvobarvna platišča v velikosti 19 palcev. Če imate raje zimske pnevmatike lahko te kombinirate z 18 palčnimi Ferric Grey platišči, ki jih lahko uporabljate tudi v kombinaciji z zimskimi verigami, ne ovira pa jih niti večji M Performance zavorni sistem.

M Performance volan oblečen v alkantaro je edini večji dodatek v notranjosti, avtomobili opremljeni z osem stopenjskim avtomatskim menjalnikom pa imajo lahko tudi obvolanske prestavne ročice iz karbonskih vlaken. Za konec lahko avtomobilu dodate še ekskluzivne predpražnike in vratne svetlobne projektorje, ki na tla projecirajo tri različne motive. Kaj pravite izgleda taka serija 1 dovolj besno, da ji upravičimo prednji pogon?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code