Pa je naokoli že eno leto... 365 dni člankov, 365 dni novih izkušenj, spoznavanja novih ljudi in predvsem druženja z "Ultimate Driving Machine".

Ekipo BMWBLOGa je v začetku leta 2014 združila ljubezen do BMW vozil in niti sanjalo se nam ni, da bomo v enem letu pridobili tako veliko bazo bralcev in ljubiteljev bavarske znamke.

bmwblog slovenija

Naše delo je brezkompromisno. Če se pojavi zanimiva novica bomo storili vse, da se pojavi na naši spletni strani in na Facebooku v najkrajšem možnem času. Tudi če je vikend, tudi če so prazniki, Novo leto, Božič… sredi noči ali sredi dneva. To je ena od lastnostni, ki nas ločuje od ostalih slovenskih spletnih medijev. Smo ljubitelji težke kategorije…to pomeni, da nas prvotno k delu žene neizmerna ljubezen do avtomobilizma, zaslužek pa je sekundarna želja… in tako to mora biti.

bmwblog slovenija 2

Nas začetek je bil (pričakovano) počasen; meseca maja 2014 smo imeli skupaj le 2800 obiskov. Potem pa so se stvari začele premikati na bolje. Kmalu smo prilezli na neko solidno povprečje in decembra 2014 smo imeli že 55.000 obiskov. Prvi mesec letošnjega leta pa smo dosegli rekorden obisk  na spletni strani, 60.000 bralcev.  Z majem 2015 pa tudi že dosegamo rekordne rezultate in tako nameravamo tudi nadaljevati.

bmwblog slovenija 3

Kaj smo dosegli v enem letu delovanja:

  • Smo glavni vir BMW novosti v Sloveniji
  • Objavili smo kar 1.240 prispevkov
  • Prispevki so bili ogledani 393.207-krat
  • 833.489 ogledanih strani
  • Povprečni čas obiska bralca je 1 minuto in 54 sekund
  • 60% bralcev nas obišče iz socialnih omrežij, 25% direktnih, 10% iz iskalnikov,…
  • 69,7% bralcev se je ponovno vrnilo na stran
  • itd…

V tem času smo prehodili tudi precej trnovo pot, vendar nas to ne bo ustavilo. Še naprej imamo načrt omogočati zanimivo in uporabno vsebino slovenskim ljubiteljem BMW znamke, zato ostanite z nami in skupaj bomo pokazali kaj pomeni biti pravi BMW ljubitelj.

Seveda to ne bo vse, kmalu se vidimo še v večjem projektu, ki bo zaznamoval medijski splet tako pri nas kot v svetu. Dragi bralci še enkrat hvala za zaupanje in vašo podporo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code