Nekaj zelo privlačnega je na velikih črnih vozilih kot je ta BMW X5 M. Da je X5 M že sam po sebi strah vzbujajoč orjak ni potrebno posebej razlagati. Ta pa je še zastrašujoče črn...

Orjaka poganja 4,4-litrski V8 s tehnologijo BMW TwinPower Turbo, ki razvije 575 konjskih moči in 750 Nm navora, kar so številke, ki so se do nedavno pojavljale le pri visokozmogljivih športnih kupejih in limuzinah. Vsa ta moč velikemu terencu s pomočjo štirikolesnega pogona omogoča brutalno pospeševanje, saj ta velika dvotonska (2350 kg) križarka do stotice pospeši v le 4,2 sekunde. Najvišja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h.

Za ta Jet Black primerek X5 M je tokrat poskrbelo podjetje iND Distribution, olepšali pa so ga z nekaj čudovitimi dodatki. Dodali so aerodinamične elemente, ki še popestrijo in olepšajo avtomobil, po zaslugi le-teh pa nase pritegne še več pozornosti. Za razliko od drugih predelovalnih podjetij iND Distribution na vsa vozila vedno namesti le izredno kakovostne elemente in prav zato so njihovi končni izdelki zelo cenjeni in impresivni.

BMW-X5-M-iND-Distribution (3)

V tem primeru se vse skupaj prične z aerodinamičnim paketom iz ogljikovih vlaken; sprednji podaljšek spojlerja, stranski pragovi, zadnji difuzor in zadnji spojler. Vsi omenjeni dodatki poleg izgleda skrbijo tudi za izboljšan pretok zraka in večji pritisk vozila k tlom.

Seveda je vozilo prejelo tudi nova platišča, saj je v današnjih časih to ena najpogostejših sprememb na vozilih. Nameščena so kovana platišča HRE P201, ki se h karoseriji prilegajo tako z vzorcem kot z barvo (Dark Brushed Clear). Nameščena platišča so velikosti 22×10 spredaj in 22×12,5 zadaj.

Vam je takšna čista olepšava všeč, ali prisegate na serijski izgled?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code