Ko naročite BMW M3 in želite nekako izstopati iz povprečja ter ohraniti eleganco izberete to zanimivo barvo karoserije. San Marino Blue je čudovit barvni premaz. BMW M3 z njo postane veliko bolj privlačen, istočasno pa ohrani vizualen poudarek, ki ga športnik potrebuje.

Za model BMW M3 obstaja veliko barvnih možnosti. Nekatere so podcenjene, druge elegantne in preproste, spet tretje so zelo izstopajoče in priljubljene. Med slednje zagotovo spadata Austin Yellow in Yas Marina Blue barvna zaključka. Zelo zanimive pa so kombinacije elegantne in efektivno privlačne barve in prav to je San Marino Blue Individual barvni odtenek.

Ko je bila predstavljena trenutna generacija BMW M3 je bil vizualno in zmogljivostno vrhunski izdelek . Ponuja namreč 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor s 431 konjskimi močmi in 550 Nm navora, kar zagotavlja pospešek 0-100 km/h v 4,1 sekunde. Kljub temu so se mnogi pritoževali, da turbo polnilniki vozilu odvzamejo tisti tradicionalno bogat zvok, ki ga je sicer do sedaj ponujal BMW M3. Neglede na pritožbe ostaja jasno, da je ta motor eden najboljših in najučinkovitejših, kar jih ima BMW na voljo. Moč dovaja konstantno in navduši z zmogljivostjo, impresivnimi pospeški ter izjemno učinkovitostjo. Ta BMW M3 se je napotil tudi v podjetje European Auto Source, kjer je prejel tudi manjše vizualne modifikacije in detajlno fotografiranje.

San Marino Blue BMW F80 M3

Mnogi bi takemu vozilu dodali precej več nepotrebnih elementov, lastnik tega primerka pa je želel čimbolj originalno izvedenko serijskega vozila. Poleg posebne barve ima M3 na sebi posebno rally nalepko. S tako čudovito barvo je jasno da je ta BMW M3 pravi lepotec. Ne potrebuje prav nič drugega da izgleda zares izvrstno. Galerijo lepega BMW M3 v San Marino Blue odtenku si oglejte spodaj.

San Marino Blue BMW F80 M3

Vir: European Auto Source

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code