Nobena hitrost ni dovolj visoka za ameriške predelovalce avtomobilov Dinan.

Predelan model ima kar 75 konjskih moči več kot tovarniška verzija. Nekaj mesecev nazaj je BMW oznanil, da bo imel Special Edition “30 Jahre” M5 40 konjev več, s čemer se je povzpel do okroglih 600 konjskih moči. Jubilejna izdaja avtomobila M5 je omejena na 30 avtomobilov, ki imajo zelo zasoljeno ceno.

BMW “30 Jahre” Edition

Zadnja Dinanova predelava M5 pa ima še 75 konjskih moči več. Nov DINANTRONICS sistem je tako dosegel 675 konjskih moči in 873 Nm navora. Avtomobil je hiter kot strela in lahko doseže 322 km/h. DINANTRONICS je popolnoma novo poimenovanje za elektronsko nadzorno ploščo, ki bo uporabljena v vseh prihodnjih Dinanovih avtomobilih.

»Naš najvišji cilj je razviti možnost nadzora nad vsakim signalom, ki vstopa ali izstopa iz elektronske nadzorne plošče.« je v sporočilu za javnost povedal Dinan. To bo pomenilo pozitivne spremembe – garancija vozila se bo ohranila, v vseh 50-tih državah naj bi Dinan dosegel standarde dovoljenih izpušnih plinov, enostavna je tudi odstranitev.

»Lastniki M-avtomobilov so že kupili najhitrejši BMW« trdi Steve Dinan, »in zdaj je naša naloga, da izdelamo še hitrejšega.«

S1 M5 , kot ga imenuje Dinan, ima poleg nadgradnje elektronske nadzorne plošče tudi karbonski “cold air intake”, nov izpušni sistem, in Dinan vzmetenje, ki vključuje prednje in zadnje stabilizatorje ter nastavljivo vzmetenje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code