Dahler Competition linija izdelkov je bogatejša še za ekstravagantnega športnega terenca F39 X2.

Nemška predelovalska hiša Dähler se je tokrat lotila športnega terenca z imenom X2. Pravijo pa, da s tem še dodatno ciljajo na vse stranke, ki so si v preteklosti želeli X1 a obenem tudi več atraktivnosti. To izpolnjuje že X2 sam po sebi, a z Dähler dodatki še nekoliko bolj. Poleg zunanjosti so se posvetili tudi zmogljivostim.

  • Različica 18i, ki v osnovi razvije 136 konjskih moči, z optimizacijo razvije 158 konjskih moči in 264 nevtonmetrov navora.
  • Različica 20i, ki pa v osnovi razvije 192 konjskih moči, pa z optimizacijo razvije 223 konjskih moči in zavidljivih 240 nevtoinmetrov navora.

Tudi na dizelske različice niso pozabili:

  • Različica 18d, ki serijsko razvije 150 konjskih moči z optimizacijo razvije 174 konjskih moči in 390 nevtonmetrov navora.
  • Najzmogljivejša (pri Dahlerju) dizelska različica 20d, ki v osnovi razvije 190 konjskih moči, pa po optimizaciji razvije 220 konjskih moči in 450 nevtonmetrov navora.

Zvočno kuliso zagotavlja zmogljivejši izpušni sistem, kupci pa so lahko po želji izberejo zaključke izpušnih cevi. Podvozje je opremljeno s športnimi vzmetmi, ki znižajo težišče vozila in nagibanje karoserije. Nameščena ima 20 ali 21-palčna aluminiajsta platišča CDC1 v različnih barvah lakov. Pri predelovalski hiši Dähler pa sicer pravijo, da lahko X2 še dodatno personalizirajo po željah strank.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code