Osvežen obraz F30 serije 3 bo novosti prikazal na posebnem dogodku v Münchnu, 7. maja 2015. Kakšne spremembe nas čakajo? Manjše lepotne spremembe in nove motorne različice.

Po zelo zaželjeni lepotni operaciji serije 1, se na svoj prvi nastop pripravlja Facelift serija 3. Prvi teden maja bo na mednarodni tiskovni konferenci razkrita najbolj priljubljena BMW serija, katere je bilo leta 2014 prodanih kar 480.214 enot. LCI bo prvič ugledalo mnogo mednarodnih avtomobilskih novinarjev, javno razkritje pa lahko pričakujemo le nekaj ur za tem, ko se bodo na spletu pojavile prve fotografije, že od lanskega leta pa se na spletu pojavljajo različne računalniške upodobitve, ki se verjetno že kar dobro približajo končnemu izdelku.

Facelifted-BMW-3-Series-2

Do sedaj je znano, da bo FL serija 3 s seboj prinesla nove prilagodljive LED žaromete, nekoliko preoblikovane blatnike in posodobljene ledvičke. Kar se zadeva motorjev, lahko v trojki pričakujemo dodan 1,5-litrski TwinPower Turbo tri-valjni motor za vstopne različice, ter plug-in hibrid z 2,0-litrskim 4-valjnim turbo bencinskim motorjem in elektromotorjem z litij-ionsko baterijo, nameščeno v dnu prtljažnega prostora.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code