Nemški predelovalec Hamann Motorsport se močno trudi, da bo na malega M2 čimprej namestil vse možne poprodajne dele in dodatke.

Pred nekaj dnevi je namreč Hamann že predstavil nov izpušni sistem za BMW M2, sedaj pa je ponudil še celoten program aerodinamičnih dodatkov. Podjetje je zaenkrat objavilo le nekaj fotografij njihovega prototipa M2, ki na sprednjem odbijaču nosi zanimive aerodinamične dodatke.

Na prvi pogled so dodatki sestavljeni iz dveh delov. Na dnu sprednjega odbijača je nameščen zračni ločevalnik, ki je v Alpine White barvi kot celoten avtomobil, pod njim pa je še dodaten sprednji spojler, ki je po fotografiji sodeč iz ogljikovih vlaken. Če bosta dodatka naprodaj vsak posebej ali skupaj zaenkrat še ni znano, vsekakor pa je znano, da izgledata odlično.

Če sodimo po že znanih podatkih bo Hamann za M2 ponudil nov izpušni sistem, v ponudbi pa bo tudi obsežen aerodinamični paket dodatkov ter najverjetneje mogočna nadgradnja motorja, kot se za podjetje spodobi. Konec koncev M2 uporablja motor N55, katerega je Hamann v preteklosti že odlično nadgradil. Tudi tokrat verjetno ne bo nič drugače.

Prisluhnite novemu izpušnemu sistemu ter si oglejte impresivne aerodinamične dodatke.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code