Iščete luksuzno nemško limuzino z redko barvo karoserije in ogromno dodatne opreme? BMW 750i je vsekakor ena izmed možnosti...

Če vam je všeč slonovinasto-rumen odtenek, ki spominja na nemške taxije potem je takšna serija 7 kot nalašč za vas. Prav ta, dotični primerek je trenutno naprodaj v prodajalni Century West BMW v Los Angelesu, kjer lahko ta primerek prejmete po kar 10.000 dolarjev znižani ceni. Končna cena vozila je torej 114.920 dolarjev, kar preračunano v našo valuto znaša 93.269 evrov. Za ta denar prejmete zanimivo obarvano serijo 7 s črnim usnjem v notranjosti ter bogato dodatno opremo.

bmw-750i-ivory (6)

Na vozilu so npr. nameščena lahka 20-palčna platišča z run flat pnevmatikami, M Sport zavore, panoramsko strešno okno z osvetlitvijo LED, pohvali pa se lahko z Apple CarPlay, satelitskim radiem SiriusXM, zvočniškim sistemom Bowers & Wilkins Diamond s kar 16 zvočniki, zadnjimi zračenimi sedeži, sprednjimi in zadnjimi masažnimi sedeži ter vsemi kamere za spremljanje okolice vozila.

Avtomobil ima poleg naštetega še ogromno drugih varnostnih in naprednih funkcij. Podrobneje si jih lahko ogledate v samem oglasu vozila. BMW 750i je najverjetneje deležen prav vse dodatne opreme, ki je pri vozilu sploh na voljo. Za piko na “i” se pod oznako 750i skriva odličen agregat. Gre za 4,4-litrski V8 motor, ki uspe proizvesti 450 konjskih moči in 650 Nm navora. Ob pritisku stopalke se bo sedmica do 100 km/h izstrelila v 4,7 sekunde, saj gre za le zadaj gnano različico. Ob dodatni izbiri štirikolesnega pogona xDrive pa bi se čas zmanjšal še za 0,3 sekunde. Kot izgleda smo nazadnje le odkrili nekaj kar manjka. Štirikolesni pogon!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code