Ameriški European Auto Source nam tokrat predstavlja prav posebno športno limuzino, ki so jo po željah lastnika opremili z deli, ki brez težav zmorejo napore dirkalnih stez.

Verjetno je bolj malo takšnih, ki lahko svoj popolnoma nov F80 M3 opremijo z nešteto dodatki in ga nato uporabljajo le za dirkalne podvige. Vsekakor pa so takšni lastniki pravi entuziasti in ljudje, ki želijo iz svojega avtomobila izvleči največji potencial. Med njimi je tudi Roy Gutierrez, ki nedvomno ni novinec v svetu tuninga vozil.

eas-m3-hellrot (18)

Njegovo življenje se vrti okoli hitrih strojev, s svojim podjetjem Torque 88 ljubiteljem dirkališč namreč ponuja vse potrebno za ultimativen užitek na stezi. Njegov, že sam po sebi nekoliko poseben, Hellrot obravan M3 je tako prejel JRZ RS-PRO amortizerje in Eibach vzmeti, Fall-Line Monoball zglobe, Dinan drogove stabilizatorja in mnogo manjših dodatkov podvozja.

eas-m3-hellrot (16)

Za bolj zanesljivo zaviranje so bile nameščene Brembo 380 mm GT zavore z rdečimi zavornimi čeljustmi, ki se odlično prilegajo Hellrot barvi karoserije. Zavorni sistem obdajajo Nitto NT01 pnevmatike dimenzij 275/35ZR18 in 305/35ZR18, ki so nameščene na 18×10/18×11 Forgeline kovana GS1R platišča v barvi Graphite. Svetlo rdeča pošast je prejela tudi Eisenmann izpušne cevi in BMW-jeve karbonske zaključke, prav tako pa je M Performance poskrbel še za sprednji podaljšek odbijača. Bi imeli v svoji garaži takšnega lepotca?

Vir: EAS

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code