Kljub redki pojavnosti so na vse večjem avtomobilskem trgu v zadnjih letih prisotni tudi karavani agresivnega izgleda. To potrjuje F31 serija 3, ki poleg elegantnega in aerodinamičnega dizajna omogoča tudi zelo impresiven prtljažni prostor in prostor v potniški kabini.

Spremembe izgleda pri modelih M divizije so za predelovalce vozil relativno lahka naloga, saj predvsem novi avtomobili z vsemi aerodinamičnimi dodatki že sami po sebi delujejo dovolj športno in agresivno. Nekoliko večji izziv pa je preobraziti karavansko različico uglajene, a hkrati agresivne serije 3.

Poprodajno podjetje VMR Wheels se je projekta lotilo z menjavo pnevmatik in platišč. Črni “Yet Black” bavarec je po novem opremljen z VMR 706 19-palčnimi “gunmetal” platišči. Spremenjena sta tudi sprednji in zadnji odbijač s poudarjenim zadnjim difuzorjem zraka. Nad prtljažnimi vrati pa je opaziti spojler, ki avtomobil z vso športnostjo lepo zaključi v celoto.

Podjetje VMR Wheels se je odločilo, da F31 serije 3 Touring potrebuje zgolj vizualne popravke in zato pod pokrov motorja niso posegali. V njihovi ponudbi pa sta za ameriški trg na voljo samo modela BMW 328xi in BMW 328xd, ki ponujata zadostno moč in poskočnost, impresivno porabo goriva in ogromno prostora tako za voznika kot sopotnike.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code