Ekipa Car & Driver se je odločila prešteti vse vidne M znake, nalepke in štempiljke na 2015 M3 limuzini. Fotograf Michael Simari je bil dejansko prvi, ki je postavil to prašanje in se nanj odločil tudi odgovoriti s štetjem vseh vidnih M oznak na tej športni limuzini. Inšpekcija se je pričela z analiziranjem podvozja, tam so […]

Ekipa Car & Driver se je odločila prešteti vse vidne M znake, nalepke in štempiljke na 2015 M3 limuzini. Fotograf Michael Simari je bil dejansko prvi, ki je postavil to prašanje in se nanj odločil tudi odgovoriti s štetjem vseh vidnih M oznak na tej športni limuzini.

Inšpekcija se je pričela z analiziranjem podvozja, tam so našli so tri štempiljke na motorju skupaj z dvema M vtisoma na varovalu izpušnega sistema, še dva pa so našli na izolacijskem materialu. Tudi na podvozju M oznak ni manjkalo, tam so jih našli osem, dvajset dodatnih med različnimi povezavami vzmetenja. Vse skupaj je bilo pod vozilom 39 znakov, ki dokazujejo da je to ni navaden bavarec.

bmw-m3-emblem

M logotip je bil tudi na vsaki oblogi blatnikov in vseh štirih zavornih čeljustih. Na karoseriji so bili štirje: na ledvičkah, stranicah in prtljažniku. Dodatnih devet jih je skritih pod pokrovom motorja in na žarometih. Seveda ne smemo pozabiti na notranjost, kjer so zelo lepo vidni M logotipi na sedežih, pragovih vrat, volanskem obroču, prestavni ročici, stopalki in na armaturni plošči; skupaj jih je v potniški kabini sedem.

bmw m3-emblem

Car & Driver je z nekaj seštevanja prišel do ogromne vsote M znakov: kar 67! In to so le tisti, ki so vidni brez  razstavljanja delov.

 

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code