BMW F80 M3 je končal svojo pot s prav posebnim primerkom, ki je med drugim opremljen tudi z Competition paketom in BMW Individual notranjost, ki pa ne bo vsem po godu.

Proizvodnja trenutne generacije BMW M3 v Evropi se je zaključila. Da bi se od tega modela dostojno poslovili so se člani M oddelka spajdašili z nemškim podjetnikom Björnom Schmidtom in ustvarili povsem individualiziranega BMW M3. Z zadnjim prodanim BMW M3 v Evropi si je podjetnik podaril odlično rojstnodnevno darilo. Takoj nam pade v oči ekskluzivna barva Frozen Dark Grey metallic in Competition paket, ki skupaj s karbonsko streho poskrbita za resnično poseben videz tega avtomobila. Če pogledamo pobližje lahko na strehi vidimo tudi slavne tribarvne ‘M’ črte, ki dodatno obogatijo levo stran strehe.

Če ste mislili, da je zunaj nekaj posebnega potem, ga morate videti znotraj. S pomočjo oddelka za individualizacijo vozil znamke BMW so vanj vgradili dvobarvno usnjeno notranjost kjer največ pozornosti (in potencialnih kritik) pritegne ravno Mugello Red rdeče usnje. Druga posebnost, ki jo lahko opazimo v notranjosti pa je ročni menjalnik, ki temu zadnjemu primerku zagotovo doda še dodatno plast pristnosti, kar bodo bodoči zbiratelji in privrženci bavarske znamke zagotovo znali ceniti. Podpis lastnika nosita tudi tako karbonska ojačitev v motornem prostoru, kot tudi notranje okrasne letvice v Piano črnem odtenku.

Zakaj se je Schmidt odločil ravno za BMW M3? “Zame je bil M3 vedno popoln avtomobil za vsak dan, počitnice, delo in družino v kombinaciji z užitkom v vožnji.” No temu težko oporekamo, zato lastniku želimo le čimveč srečnih in varnih kilometrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code