Danes vam predstavljamo odlično ohranjen BMW E36 M3. Le-ta je brez dvoma zapisan kot eden izmed najboljših avtomobilov BMW M oddelka.

Danes vam ekskluzivno predstavljamo BMW E36 M3 letnika 1999. Prevoženih ima le nekoliko več kot 119 tisoč kilometrov in je odet v čudovito Cosmos Schwarz Metallic barvo zunanjosti z oblazinjenjem v notranjosti v črni Alkantari. V celotni zgodovini je imel le dva lastnika in opazno je, da je bil vseskozi redno vzdrževan in negovan. Trenutni lastnik se je z njim vozil štiri leta, pred prodajo pa ga je pregledal tudi neodvisno podjetje Motorcars iz San Diega letos februarja. Zunanjost je v odličnem stanju, večinoma z originalnimi deli karoserije. Nekaj je manjših prask na pokrovu motorja, voznikovih vratih je udrtina, zadnji odbijač pa tudi ni najlepše ohranjen zaradi nesreče, je pa v tej nesreči poškodbe utrpel tudi zadnji bok vozila, ki pa je bil uspešno popravljen.

Namščena ima 17 x 18.5”  BMW Style 24 “LTW” aluminijasta platišča brez prask z novimi sredinskimi pokrovčki. V oglasu piše, da rezervna guma ni bila nikoli uporabljena. Ker je ta primerek nekoliko novejši, ima nameščen prenovljen tri-kraki volanski obroč, lastnik pa je prestavno ročico zamenjal z originalno BMW ZHP ročico. Sicer pa je notranjost v več kot odličnem stanju brez poškodb, tudi vse električne naprave naj bi delovale brezhibno. Serijsko vgrajene ima ”Vader” priljubljene sedeže, ki so bile v sklopu dodatne Sport opreme.

BMWBLOG-bmw-e36-m3

Dandanes je najda tako lepo ohranjenega primerka tega modela skorajda nemogoča, se nam zdi cena tega primerka 18 tisoč ameriških dolarjev oziroma 14.594 evrov izredno nizka!

BMWBLOG-bmw-e36-m3

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code