Se še spomnite filma "Gone in Sixty Seconds", v katerem Kip Raines zapelje skozi stekleno steno salona? Tokrat se je to zgodilo tudi v resnici, ko se je 37-letni meščan San Francisca odločil, da si privošči nov avtomobil.

Zgodaj zjutraj je namreč vdrl v BMW prodajni salon v San Franciscu. Znotraj salona je našel omarico, v kateri so bili spravljeni ključi vozil.

Sprva se je odločil, da odpelje črno limuzino serije 5. Avtomobil je poskusil zapeljati kar skozi zaprta vrata, a stvar se je nekoliko zapletla. BMW je namreč opravil svojo nalogo in ob trku sprožil varnostne zračne blazine.

Serija 5 - san francisco

Lopov si je v hipu premislil in tokrat skozi večje okno na ulico odpeljal novi M3.

bmw_f80_m3_stolen_crash
Ukraden BMW M3 – Frozen red

A ob 05:23 zjutraj je policija prejela klic o nezgodi, v katero je bil vpleten ukradeni M3 v Frozen Red odtenku. Voznik se je iz neznanega razloga zaletel v parkirano vozilo, v katerem je spal nič hudega sluteči soudeleženec nesreče. Na srečo je slednji utrpel le lažje poškodbe, hitri voznik pa je takoj po trčenju ušel s kraja dogodka.

BMW m4-san francisco
Razbit SUV v katerega se je zaletel nepridiprav z BMW M3

Ob 06:30 zjutraj je policija že prijela osumljenca, ki je trenutno v priporu.

Vse skupaj se je na srečo izšlo brez žrtev, je pa zato nepridiprav prodajnemu salonu BMW v San Franciscu napravil kar precej škode.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code