Polne predelave BMW vozil so dokaj redke, saj vzamejo veliko časa, denarja in posvečanja. A predelovalna podjetja ponujajo vse potrebno za popolno preobrazbo.

Povsem potemnjeni BMW X5 M je odličen primerek povsem predelanega oz. modificiranega avtomobila, saj je vozilo deležno zunanje ter notranje preobrazbe in nadgradnjo pod pokrovom motorja. Z vsemi spremembami se tako X5 M spremeni v enega najbolj dodelanih poprodajnih produktov na trgu.

Odgovorno za to predelavo je podjetje Z-Performance, predelovalec znan predvsem po mogočnih izboljšavah agregatov pri superšportnih vozilih, danes pa vam predstavljamo izjemen primerek BMW X5 M.

Black-BMW-X5-M-Z-Performance (3)

Zunanji izgled izpopolnjuje črna folija, ki se elegantno poda k prav tako mat črnim, velikim platiščem podjetja Z-Performance v velikosti 22-palcev. Novo je tudi vzmetenje, ki je bolj kompaktno in vozilo približa k tlom kar zboljša lego na cesti. Zunanji izgled dopolnjujejo črna zadnja svetila in zatemnjena stekla, ki tako doprinesejo globoko črnino k temu izjemnemu SUV vozilu.

Na zadku lahko opazimo nov izpušni sistem s karbonskimi zaključki skozi katere na plano prihaja simfonija mogočne konjenice. V osnovi BMW X5 M razvije 575 konjskih moči, ki jih proizvede 4,4-litrski V8 agregat z dvema turbinama. Pospešek do 100 km/h tako znaša le 4 sekunde, končna hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h. Z nadgradnjo moči Z-Performance X5 M po novem razvije zavidljivih 750 konjskih moči!

Fotografije tega izjemnega črnega vranca si oglejte v spodnji galeriji.

1 komentar

  1. Dejansko se Z-Performance podjetje ukvarja predvsem s platišči 😉
    Lastnik podjetja pa nato svojim show-car-om nato natakne kup bombončkov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code