Poznamo nekatere barvne odtenke, ki BMW vozilom dajo pravi karakter. Mineral White je definitivno en izmed teh, odlično pa se poda celo na velikega SUVa kot je BMW X5 M. Prav ta X5 M ima nadeta tudi Velos Designwerks platišča, kar poskrbi za pridih agresivnosti, a hkrati ohranja skoraj originalen zunanji izgled.

Za lastnika tega Mineral White BMW X5 M je bila odločitev več kot očitna: dodati poprodajne elemente za ohranitev popularnosti in še izboljšanje zunanjega izgleda. Lastnik se je tako odločil nanj namestiti poprodajna platišča podjetja Velos Designwerks, ki vozilu dodajo agresiven, drzen in povsem nov izgled.

BMW X5 M trenutne generacije je oskrbovan z učinkovitim ter varčnim 4,4-litrskim TwinTurbo motorjem, ki razvije 575 konjskih moči in 750 Nm navora, ki se prenaša na vsa štiri kolesa. xDrive ter DCT (dvosklopčni menjalnik) zagotovita pospešek 0-100 km/h v le 4,2 sekunde. X5 M pospešuje vse do elektronsko omejenih 250 km/h. Povzamemo lahko, da je veliki SUV odličen športnik. Potreb po nadgradnji moči tako ni, se pa najdejo vizualne ter kozmetične izboljšave.

Mineral White BMW F85 X5M on Velos XX Forged Wheels

Velos XX platišča so velikosti 21×10.5 spredaj in 21×11.5 zadaj.Ta platišča dodajo potrebno agresivnost in privlačen zunanji izgled k že tako športnemu X5 M. Platišča so obarvana v Hand Brushed Tinted Clear 2 & Matte Clear barvni odtenek. Cela galerija je na voljo spodaj.

Vir: Velos Designwerks

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code