Za lastnike, ki si želijo čisto različico vozila sta barvi Mineral White ali Alpine White pri BMW M3 dve logični izbiri. Ta dotični BMW M3 je v Mineral White odtenku, kar popestri izgled vozila kot je M3. Ta primerek pa je nadaljno opremljen še s predelovalnimi deli, ki zares olepša Bavarca M3.

Obe omenjeni barvi ponujata vozilu izjemen izgled, že na hitro pa se lepo ločujeta ena od druge, visokozmogljivi limuzini pa prida potrebno lepoto. Ta dotična predelava BMW M3 je dodatno dodelana z izbrenimi poprodajnimi deli, ki jih je na vozilo namestilo podjetje European Auto Source.

Na tem BMW M3 so že v osnovi nameščeni vsi BMW M Performance deli; črne BMW M Perfromance ledvičke in zadnji difuzor iz ogljikovih vlaken, s tem pa je M3 prejel visokokakovostne dele BMW M Performance. Spredaj so bili zamenjani odsevniki za barvane iND odsevnike, ki lepše pašejo k celoti in dajo bolj čist izgled vozila.

Mineral White BMW M3

Ko je bilo vse opravljeno so se lotili vzmetenja in platišč. Na tem M3 lahko najdemo platišča WORK Brombachers, ki so bila sprva nameščena na strankinem BMW E46 M3, sedaj pa jih je želel uporabiti na novem vozilu. Naslednja nasgradnja je vzmetenje KW Suspension HAS (višinsko prilagodljivo), kar spremeni višino vozila in njegovo zmogljivost.

Da platišča pridejo bolj do izraza in je izgled BMW M3 še bolj vpadljiv je lastnik nekoliko razširil pozicijo pnevmatik. Distančniki Macht Schnell Competition sprednja platišča zamaknejo za 12mm, zadaj pa za 10mm, kar lepo sovpada z blatniki. Končni rezultat je zelo agresivno naravnan BMW M3 z zelo starokopitnim izgledom po zaslugi platišč. Galerijo si lahko ogledate spodaj.

Vir: European Auto Source

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code