Svojo prezenco bo zagotavljal z aero kompletom odbijačev, blatnikov in raznih dodatkov po celotni karoseriji. Vsi te deli so iz karbona, nekaj novosti in dirkaško obarvanih dodatkov pa najdemo tudi v notranjosti.

MINI običajno počaka na konec življenske dobe modela, preden predstavi ekskluzivno GP različico. Le-te običajno predstavljajo primerke z zmogljivimi motorji, sedeže imajo le spredaj, zunaj so bolj drzni, vsekakor pa niso poceni. Kakorkoli, MINI se to generacijo modela ni mogel upreti in tako predstavil GP različico obstoječega MINI John Cooper Works GP koncepta, ki po našem mnenju izgleda več kot odlično in tudi zelo agresivno!

BMWBLOG-mini_john_cooper_works_concept_design (7)

Spredaj takoj opazimo veliko masko, sicer ne vemo, kakšen motor se skriva pod pokrovom, a dvomimo, da je tako močan, da bi potreboval toliko hlajenja. Običajna različica modela MINI John Cooper Works razvije 230 ”konjev”, kar pomeni, da bi lahko ta koncept razvil tudi več kot 250 ”konjev”.

Najdemo ogromno podrobnosti. Zadek plemenitijo zadnje luči, ki sledijo Union Jack zastavi, številka 59 na boku, ki razkriva letnico razkritja prvega MINI modela. V notranjosti najdemo na dotik občutljiv sistem prilagajanja trdote vzmetenja, menjavanje prestav sprožimo s tipkami na volanu, na mestu zadnjih sedežev je nameščena varnostna kletka iz aluminija, oblazinjenje pa je sešito s pomočjo 3D pletenja.

Izjemno agresiven izgleda predvsem zaradi aero kompleta odbijačev, blatnikov in raznih dodatkov po celotni karoseriji, ekskluzivno iz karbona! Vse to zaradi natančnega ”potovanja” zraka čez in pod vozilom, to pa se izkaže s predvideno odlično vodljivostjo vozila.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code