Barvne palete sodobnih vozil so v sklopu nekaterih dodatnih programov postale dobesedno neskončne. Stranka si za primerno doplačilo lahki izbere praktično katerokoli barvo. Dober pokazatelj tega je vsekakor ta zanimiv BMW M3 v mint zelenem odtenku.

Statistika je sicer zelo težko vodljiva, a najverjetneje gre za povsem edini primerek mint zelenega BMW F80 M3 na svetu. A barva ni edina sprememba katere je vozilo deležno. Po celotni preobrazbi je ta M3 vsekakor edinstven končni izdelek, ki mu ni primere.

V ameriškem salonu so namreč na športnika namestili prav vse BMW M Performance dele, ki so na voljo. Poleg mint zelenega odtenka je zato mogoče opaziti ogromno ogljikovih vlaken, ki so praktično povsod; sprednji podaljšek spojlerja, zadnji difuzor, zadnji mali spojler na prtljažnih vratih, zaključki izpušnega sistema, pokrovi vzvratnih ogledal in notranje okrasne letve.

bmw-f80-m3-competition-package-mint-green (44)

Kot se za posebneža spodobi ima nameščen še M-Performance izpušni sistem, športne stopalke iz nerjavečega jekla, analizator zmogljivosti (iOS in Android) in LED projekcijo ob vozilu. Vsi dodatki so seveda nameščeni na M3 s Competition Package z 20-palčnimi platišči, M-DCT menjalnikom, vsemi možnimi dodatnimi paketi, Apple Car-Play kompatibilnim sistemom in mnogimi drugimi opcijami.

Cena takšnega primerka? 117,455 ameriških dolarjev ali okrog 110 tisoč evrov! Se vam zdi cena pretirana? V salonu, kjer je vozilo razstavljeno trdijo, da je cen vozilu primerna. Nenazadnje dobite za ta denar povsem edinstven avtomobil, kakršnega nima nihče drug na svetu. Če želite povsem osnoven bel, črn ali siv primerek ga lahko dobite že precej ceneje, a za unikatnost je pač treba še nekoliko dodati.

bmw-f80-m3-competition-package-mint-green (19)

3,0-litrski vrstni šestvaljni motor z dvema turbinama razvije 450 konjskih moči in 550 Nm navora. V kombinaciji z glasnejšim izpušnim sistemom in fenomenalno barvo je to vozilo zares posebnež svoje vrste.

Vas prepriča?

Če niste prepričani si posebneža in lepotca v enem oglejte v spodnji obsežni galeriji!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code