Svojega novega Bavarca si boste lahko kmalu privoščili kar z mesečno naročnino z vsemi vključenimi stroški!

Ideja najema BMW vozila je izredno zanimiva! Trenutno je mogoče BMW avtomobil dobiti z lizingom, ki se ga plačuje tri leta, sedaj pa se obeta novost. Se bo le ta obnesla? Bi namesto večletnega plačevanja za isti avtomobil raje plačevali najem vozila, ki ga po enem letu lahko preprosto zamenjate za novega, novejšega?

BMW-M5-F90 (11)

Vse oči so trenutno uprte v švedski Volvo, ki je pogumno že storil prvi korak v tej smeri in po takšnem principu strankam ponudil prvi avtomobil; to je Volvo XC40. Ideja je, da se prijavite v prav poseben program, ki se imenuje “Care by Volvo”. Le-ta vključuje najemnino za izposojo vozila, zavarovanje in stroške vzdrževanja, začetna cena takšnega programa za model XC40 pa je okrog 480 evrov na mesec. Najboljše pa šele prihaja! Po enem letu lahko brez dodatnih stroškov avtomobil zamenjate za povsem novega! Bo podoben program uspel v prakso spraviti tudi BMW s cenami svojih vozil in s populacijo, ki te avtomobile kupujejo? Več o tej zanimivi ideji bo znanega ob koncu letošnjega leta.

Če povzamemo strošek, ki ga morajo plačati uporabniki Volvovega programa “Care by Volvo” bi nas torej avtomobil po sedmih letih rednega odplačevanja stal le 40.320 evrov, kar ni pretirana cena, če pomislimo, da je v to ceno že vključeno zavarovanje, servisi in izposoja vozila.

Kaj menite vi? Bi se to obneslo v Sloveniji ter pri znamki kot je BMW?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code