Vlaganje denarja v originalni primerek je vedno najbolj zabavna pot do predelave... vendar v takšnem primeru mnogokrat odštejemo veliko denarja, ki se nam nikoli ne bo povrnil. Kaj pa, če bi se odločili že za popolnoma predelano vozilo, ki je zapovrh cenovno še v mejah normale?

Zunanjost Hamannovega Austin Yellow M4 F82 je ena najatraktivnejših, ki jih trg trenutno ponuja. M4 s svojim agresivnim pokrovom motorja in zadnjim spojlerjem izstopa od ostali predelovalcev. Prednji odbijač dobi karbonski podaljšek, ledvičke so sedaj črne, na zadku štirica dobi tudi nov karbonski difuzor, zunanji izgled pa zaključi še set 21-palčnih Anniversary Evo Black Line platišč.

hamann-bmw-m4-f82

Pod pokrovom se skriva nekoliko izboljšan 3,0-litrski šestvaljnik, ki s pomočjo Hamann Motorsport chip-tuninga in novega izpušnega sistema proizvede 517 konjskih moči in 700 Nm navora. Spremenjeno je bilo tudi vzmetenje, ki vozilo zniža za 35 milimetrov, zaradi povečanja moči pa je bilo potrebno ojačati tudi zavorni sistem, Hamannov M4 je tako prejel BMW karbonsko-keramične zavore, ki se lahko kosajo z dodano močjo.

Koliko boste odšteli zanj? Hamann Motorsport ga ponuja za 83,781.51 € brez davka. Bi ga imeli?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code