Dizli ali električni - vedno pa v uniformi. Predstavljamo vam floto vozil na dveh in štirih kolesih, ki so bila predstavljena na mednarodnem GPEC sejmu v Leipzgu.

BMW Group predstavlja svoj ekstenziven projekt službenih in posebnih vozil, ki že ali še bodo služila policiji in ostalim varnostnim agencijam. GPEC (General Police Equipment Exhibition & Conference) je največji evropski specializiran sejem za policijsko opremo in varnostne sisteme. Brez BMW vozil seveda ni šlo, tako se je BMW Group predstavil z raznoliko paleto funkcionalnih in po meri izdelanih vozil, ki niso le najvišje kvalitete, zmogljivosti in funkcionalnosti, temveč tudi prepričajo v smislu ekonomičnosti. Na sejmu so bili predstavljeni BMW i3, BMW 318d Touring in BMW 220d xDrive Gran Tourer. Za dinamični dodatek je poskrbel BMW X5 xDrive50i s Security Plus opremo za najvišjo raven varnosti uporabnika, naj si bodo to VIP osebe ali voditelji držav – ki naj bi zadržal celo strele AK-47.

Policija pa se z BMW-ji ne vozi le po štirih kolesih, tukaj je še cel vozni park motornih koles, od BMW R 1200RT, BMW F 700 GS do BMW F800 GS. Priljubljen proizvajalec nemških vozil se je tako predstavil v policijski uniformi, od nenavadnega BMW i3, do policijskih prevoznih sredstev na dveh kolesih. V vseh primerih pa bodo srečni branilci zakona doživeli ultimativni užitek v vožnji.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code