Pred dobrim mesecem dni je Hamann uradno predstavil svoj paket nadgradnje za najmanjšega člana družine BMW M. BMW M2 je dobil zares temačen pogled.

Hamann Motorsport je sedaj pokazal nove fotografije kompaktnega športnega kupeja, ki daje vtis pravega razgrajača in brutalneža.

Kot je razvidno iz fotografij je Hamann BMW M2 tokrat prejel paket aerodinamičnih dodatkov, ki zaobjema sprednji spojler, ki se razteza čez celotno širino vozila in popestri izgled sprednjega odbijača z velikimi zračnimi odprtinami. Opcijsko je na voljo tudi spojler iz ogljikovih vlaken, ki še nekoliko popestri celoten izgled.

Na boku vozila se takoj opazi nove stranske aerodinamične pragove, ki se zanimivo zaključijo pri zadnjih kolesih. Platišča, ki jih malček nosi so Hamann Anniversary Evo in so v zelo atraktivni modri barvi. Na zadku je nameščen nov spojler, zadnja svetila pa so nekoliko zatemnjena. Med izpušnimi zaključki izpušnega sistema Hamann se hvali zanimivo oblikovan nov difuzor, kateri M2 res pristoji.

hamann-bmw-m2 (1)

Seveda k Hamannovi predelavi spada tudi nadgradnja moči. BMW M2 tako po posegu nemškega predelovalca prejme dodatnih 50 konjskih moči in 65 Nm navora, ki jih razvije originalni 3,0-litrski vrstni šestvaljnik. Skupaj torej proizvede kar 420 konjskih moči in 530 Nm navora, kar je glede na velikost avtomobila več kot dovolj.

Kdor bo želel tematsko naravnati tudi notranjost vozila bo lahko uporabil Hamannove prevleke za stopalke.

Na novih fotorafijah lahko opazimo nove barve ogromnih platišč, ki se na belo karoserijo podajo prvovrstno.

Če običajen BMW M2 ne zadošča, pa agresija podjetja Hamann zagotovo poteši tudi najbolj zahtevne.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code