Hibridni športnik je k bavarski floti doprinesel nekaj, česar BMW ni imel v ponudbi več desetletij: športnika z dodanim kančkom futurizma. Poprodajna podjetja so tako dobila ultimativno podlago za ustvarjanje izjemnih končnih produktov. Med njimi je tudi Vorsteinerjev aerodinamični paket.

Čeprav je i8 lansiranje doživel že v letu 2014, ga boste v Sloveniji opazili redko. Kakšen nepoznavalec pa ga bo verjetno celo zamenjal za kakšnega superšportnika, če pa hibridni Bavarec na sebi nosi še kakšno izboljšavo zunanjosti, brez težav postane konkurenčen vsem prestižnim konkurentom, ki se naokoli postavljajo s pomočjo bencinskih hlapov. Od vseh poprodajnih podjetij Vorsteiner nedvomno spada med najboljše, tokrat pa nas navduši z mešanico elegance in minimalizma. Njihovi deli naj bi med drugim tudi izboljšali aerodinamične lastnosti: prednji podaljšek odbijača je med najbolj izstopajočimi spremembami, prav tako v zadnjem delu difuzor zaostri linije, prtljažni spojler in stranski pragovi pa omogočajo bolj gladek pretok zračnih tokov.

bmw-i8-vorsteiner (2)

V črnino odet BMW i8 je delež barve prejel le pri trodelnih Vorsteinerjevih platiščih, modifikacije pa so nažalost omejene le na izgled. Če želite za vašega bavarskega športnika z nekaj več “konjičev”, najboljšo alternativo trenutno predstavlja BR-Performance s 400 konjskimi močmi in 600 Nm maksimalnega navora. Bi se odločilli za lepotno operacijo ali izboljšavo zmogljivosti?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code