Japonski tuner 3D Design je zopet navdušil.

Vam običajni BMW M2 Competition ni dovolj zanimiv pa si vseeno ne želite vpadljivosti in občasnega pretiravanja s strani nemških tunerjev? 3D Design ima rešitev za vas, saj potencialnim kupcem po našem mnenju ponuja perfekcijo. Podjetje je na Japonskem že nekaj časa sinonim za kvalitetni ‘aftermarket tuning’, kjer dodatke vedno oblikujejo tudi z namenom uporabnosti in izboljšanja avtomobila, ne le vizualne lepote.

3D Design Aero program za BMW M2 Competition tako vključuje vrsto zunanjih karbonskih dodatkov, kot je karbonski prednji podaljšek odbijača ter manjša karbonska krilca na prednjih vogalih, stranski pragovi, pokrovi vzvratnih ogledal, prtljažni spojler ter zadnji difuzor s karbonskimi zaključki izpušnih cevi. BMW M2 Competition s temi dodatki izgleda naravnost fantastično saj 3D Tuning obenem poskrbi tudi za popolno prileganje vseh delov in enostaven postopek vgradnje brez zapletov.

O kakšnem povečanju moči in navora zaenkrat še ni govora vendar vsi vemo česa je ta pogonski agregat sposoben že z izjemno malo vložka. Kvalitetna optimizacija motorne elektronike in še nekaj malenkosti pa imate pod pokrovom motorja z lahkoto preko 500 konjskih moči. 3D Design bo v prihodnosti skupaj z dodatki za notranjost zagotovo ponudil tudi to, saj oboje že ponuja za običajno različico BMW F87 M2.

Je to morda popolni BMW M2 Competition ali malce pretiravamo?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code