Nemški spletni portal bimmertoday.de je objavil slike prvega znanega primerka BMW 330i z novo linijo dodatkov M Performance.

Še pred uradno premiero M Performance linije, že imamo vpogled kako bo z vsemi temi dodatki izgledala nova serija 3 v verjetno najprimernejši barvi za ta avtomobil – Portimao Blue. Avtomobil s karbonskimi dodatki, pobarvanimi v svetlečo črno barvo, kaže zelo poudarjene športne poteze, ki popolnoma transformirajo avtomobil. Tudi osnova ni slaba, saj je 330i že tako opremljen z M Sport paketom in razširjenim Shadow Line paketom, ki že v osnovi ponuja nekaj črnih poudarkov.

Takoj opazimo sprednji podaljšek odbijača, zadnji difuzor in športne pragove. Morda še najbolj okusna dodatka sta zadnji lip spojler, narejen iz karbona, ter 20 palčna M Performance platišča v mat črni barvi. Videz zaključijo obvezne dekorativne nalepke z oznako M Performance, ki so iskreno nekoliko preveč.

Vsi dodatki se lahko dobijo tudi v videzu karbona, kar zagotovo izgleda še bolj športno, mi pa v prihajajočih mesecih pričakujemo  še kar nekaj takih zgodb, saj začenjajo svoje primerke dobivati tudi ostali tunerji in tudi nekoliko ekscentrične stranke. Le kaj bo z njimi počel BMW Abu Dhabi Motors?

Vir: bimmertoday.deFotograf: bimmertoday.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code