Pri BMW SUV vozilih smo vajeni obsežne uporabe M Performance delov, tokratni primerek pa je prav posebna mešanica delov vseh različnih poprodajnih predelovalcev.

Ja, prav ste uganili. Ta BMW X5 M je seveda razstavljen v salonu BMW Abu Dhabi, opremljen pa je z naslednjim: paketom aerodinamičnih dodatkov podjetja 3D Design, črnimi hladilnimi režami M Performance, izpušnim sistemom Akrapović, pokrovom motorja Manhart in 22-palčnimi dvobarvnimi platišči AC Schnitzer.

Gre za enega najbolj športno obarvanih modelov X5, kar smo jih videli v zadnjem času. Zasluga za to gre prav gotovo zanimivi kombinaciji poprodajnih delov, seveda pa k dobremu izgledu pripomore bela barva karoserije z M Performance črtami na boku vozila.

bmw-abudhabi-x5m (6)

V notranjosti ima nameščen M Performance volanski obroč iz alkantare in ogljikovih vlaken, rdeče usnjene sedeže, v rdeče usnje odeto armaturno ploščo, vratne obloge in centralno konzolo, alkantaro pa lahko najdemo še na stebričkih in na stropu.

Žal ni znano, če je bila predelave deležna tudi motorna enota. Seveda je moči zadosti tudi v povsem serijski izvedenki kjer BMW X5 M ostaja najhitrejši SUV na svetu, k temu pa mu pomaga 575 konjskih moči in 750 Nm navora iz 4,4-litrskega V8 TwinPower Turbo motorja. Pospešek od 0 do 100 km/h tako znaša 4,2 sekunde, najvišja hitrost pa je omejena na 250 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code