MINI je danes predstavil prenovljeno različico popularnega tri-vratnega oziroma pet-vratnega modela in kabrioleta. Prenovljena različica se ponaša z nekaterimi kozmetičnimi spremembami, novimi možnostmi personalizacije in večjo mero digitalne povezlijvosti pod imenom MINI Connected.

Že na prvi pogled opazimo sprednje žaromete z nekoliko drugačno grafiko, serijsko so namreč na voljo halogenski, za dopačilo pa seveda izboljšani žarometi s tehniko LED. Tudi zadnje luči se predstavljajo z novo grafiko in LED tehnologijo, ki se tokrat navezuje na britansko originalnost oziroma Union Jack zastavo. Vsi modeli so od sedaj naprej opremljeni z novim logotipom, ki je sedaj v dvodimenzionalni obliki. Kupci bodo lahko izbirali med tremi novimi barvami; Emerald Grey Metallic, Starlight Blue Metallic in Solaris Orange Metallic. Sicer pa nove možnosti personalizacije zagotavljajo še večjo kreativnost, s paketom Piano Black Exterior je namreč okvir sprednjih in zadnjih žarometov ter mreža hladilnika v visoko sijajni črni barvi in ne v kromu kot običajno. Na voljo so tudi nova aluminijasta platišča; 17-palčna Roulette Spoke, Propeller Spoke in Rail Spoke.

BMWBLOG-2018-MINi-Hatch-facelift-prenova (24)

V noranjosti najdemo nove možnost oblazinjenja in dekorativnih elementov, nov program Mini Yours Customised pa omogoča, da lastniki dekorativne elemente oblikujejo kar sami in preko tega programa tudi naročijo. Program bo omogočal oblikovanje pragov, okrasnih letvic in LED svetil in še mnogo drugih dodatkov. V prenovljeni različici je 6,5-palčni zaslon serijski, 8,8-palčni zaslon pa je možno izbrati v sklopu dodatne opreme.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code