Z smrtno nevarnimi poškodbami so v četrtek v bolnico prepeljali 42 letnega sodelavca znanega izdelovalca avtomobilov. V kraju Vilsheim (okraj Landshut) je na testni vožnji z najnovejšim BMW M5 izgubil oblast nad vozilom, ter se večkrat prevrnil.

Njegov sopotnik pa je bil le lažje poškodovan. Policija je izjavila, da je voznik vozil z „ močno previsoko hitrostjo“. Na desnem zavoju je izgubil oblast nad vozilom, kjer je zapustil vozišče in ga je nato zaneslo na levo stran in tako trčil v telefonski drog, katerega pa je zaradi silovitega naleta vozila odtrgalo. Zatem se je vozilo brez nadzora peljalo še 200m po jasi, ki poteka vzporedno s cesto, kjer ga preko roba vozišča katapultiralo na nasprotno stran ceste.

 

Voznika so z smrtno nevarnimi poškodbami s helikopterjem prepeljali do bolnišnice v kraj Landshut. Sovoznik jo je, kot po čudežu, odnesel le z lažjimi poškodbami…je izjavila lokalna policija. Točen potek nesreče pa bo v naslednjih dneh točno ocenil neodvisni sodni cenilec. Gmotna škoda samo na vozilu je ocenjena na pribl. 90.000 Evrov

Vozniku želimo čimprejšnje okrevanje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code