Naslednja generacija BMW M3 bo precej drugačna, izgledala pa naj bi takole.

Spletni forum Bimmerpost.com, je na podlagi opaženih prototipov in insajderskih informacij oblikoval renderje, ki naj bi bili zelo dober približek končnemu izdelku. Nastal je na podlagi informacije, da bosta imela BMW G80 M3 in BMW G82 M4 enaka prednja konca, katerih glavna značilnost pa bodo večje in pokončne ledvičke, ki naj bi bile podobne tistim na BMW Vision Dynamics Concept.

To je že marca potrdil tudi njihov insajder, do podobnega zaključka pa so prišli tudi ob analizi opaženih zamaskiranih prototipov, kot lahko vidimo na spodnji sliki. Mnenja bodo zagotovo deljena, saj se bo nekaterim dopadla unikatnost in izvirnost dizajna, tradicionalisti pa bodo rdeči od jeze.

Že nekaj časa vemo, da bo imel novi BMW M3 in posledično tudi M4 neke vrste štirikolesni pogon, obenem pa bo opcijsko obdržal tudi ročni menjalnik. Nova generacija BMW M3 dejansko ponujala kar dve različici z različnimi pogonskimi sklopi. Ena bo imela pogon speljan le na zadnjo os, druga pa na vsa štiri kolesa preko xDrive štirikolesnega pogona.

Poganjal ga bo enak 3.0 litrski bencinski motor z dvema turbinama, kot ga lahko najdemo v nedavno predstavljenim BMW X3/X4 M, kjer v competition različicah razvija impresivnih 510  konjskih moči, kar je celo več od BMW M4 GTS prejšnje generacije. To bo zagotovilo, da zmogljivost zagotovo ne bo pod vprašajem, vprašanje ostaja samo še to, ali je bimmerpost zadel prednji videz ali ne. Kaj pa vi pravite na to?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code