Na spletu smo ujeli prav zanimivo prometno nesrečo, ki se je zgodila v ZDA.

Pormetne nesreče niso nikoli zabavne, vseeno pa si ne predstavljamo občutka, ki ga doživiš, ko se zaletiš v povsem nov superšportni avtomobil znamke McLaren. Točno to se je zgodilo Paulu D., ki je na Facebooku objavil, da ga je z njegovim BMW X5 nekdo izsilil, posledično pa je zapeljal naravnost v povsem novega McLarna 720S, ki je bil parkiran pred salonom istoimenske znamke.

Kaj točno se je zgodilo ne vemo, vemo pa, da je sila trka potisnila 720S nazaj skozi stekleno okno izložbe, kjer je le ta poškodoval še enega 720S, ki je bil postavljen na ogled v samem prodajnem salonu. Kot lahko vidimo na fotografijah, je večino škode prevzel srebrni 720S, ki je praktično odpisan, saj je avtomobil narejen iz karbonskih vlaken, kjer le ena razpoka v karbonskem monokoku pomeni totalko. Ker je bil avtomobil parkiran pod kotom, je en del zadnjega konca zadel v opečnat zid in utrpel ogromno škode, drugi del pa je šel skozi okno izložbe in jo odnesel precej bolje.

Na srečo je oranžni McLaren 720S utrpel znatno manj škode, saj je na prvi pogled škodo uptrpela le barva avtomobila, pretirano poškodovan pa ne izgleda niti BMW X5, na kateremu pa se lahko vidijo sledovi predhodnega trka z drugim vozilom. Zaenkrat še ni podatkov, koliko materialne škode je bilo dejansko povzročene, voznik pa pravi, da je izjemno vesel, da ni vse skupaj njegova krivda, saj bi v nasprotnem primeru verjetno razglasil osebni bankrot. Kako tudi ne, saj je vrednost le enega McLarna 720S preko 300 tisočakov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code