BMW M3 je fenomenalen že v svoji serijski izvedenki, a vsaka olepšava ga lahko naredi še bolj privlačnega, če je le izbran pravi pristop. Lastnik tega BMW M3 je vsekakor izbral odličen pristop in naredil izdelek, ki mu ga marsikdo zavida.

O samem avtomobilu ni znanega veliko, vemo le za določene olepšave. Kakšen motor se torej skriva pod pokrovom ostaja uganka, a že serijska moč 431 konjskih moči in 550 Nm navora iz 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika poskrbi za brutalne pospeške in izvrstno dinamiko v vožnji.

Kakšne so torej vizualne izboljšave vozila?

bmw-f80-m3-tuned (7)

Kot prvo lahko opazimo spremenjena sprednja svetila, ki niso tipično beemvejevsko zaobljena, ampak nekoliko bolj ostrih linij. Takšna LED svetila je priskrbelo podjetje OSS Headlights in poskrbelo, da športnik izstopa že ob bežnem pogledu. Da je sprednji del še bolj izstopajoč poleg žareče rdeče barve svoje prida tudi sprednji odbijač podjetja Dinamann CF, ki je sicer namenjen za BMW F87 M2, prav tako pa so od istega podjetja uporabljeni tudi športni stranski pragovi. Na zadku za pravo občutje športnosti poskrbi difuzor Varis znotraj katerega se skuša skriti izredno glasen izpušni sistem slovenskega porekla, Akrapovič.

Vam pade v oči še kaj? Seveda! Sprednji pokrov motorja je sposojen iz BMW M4 GTS! Seveda pa niste zgrešili niti s platišči podjetja ANRKY. Kakšen se vam zdi končni izdelek?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code