Buttonwillow Raceway Park je dirkalni park v Kern County, Kaliforniji, 10 milj (16 km) severno od mesta Buttonwillow in 28 milj (45 km), severozahodno od Bakersfield.

Tam je organizirana skupina novopečenih lastnikov teh prelepih bavarskih športnikov naredila tudi nekaj fotografij, ki so res izjemne. Toliko različnih barv od Austin Yellow, Mineral White, Sahkir Orange, Yas Marina Blue in Black Sapphire, do popolnoma novih vozil M oddelka, kaj bi si sploh želeli drugega.

buttonwillow m3 in m4 (10)

V oba avtomobila je vgrajen S55 turbinski šestvaljnik, ki razvije 431 konjskih moči. Največji navor znaša 560 Nm, kar je 40% več od predhodnjega S54 motorja. Zaradi moči, ki jo premore, so bili pri BMW posebej pozorni na ustrezen nadzor motorja vedoč, da bodo ta vozila veliko na dirkalnih stezah. Tako so avto opremili z ročično gredjo iz kovanega jekla in M vzmetenjem z aluminijastimi komponentami. Napredek je tudi v ekonomičnosti porabe goriva, ki je izboljšana za 25%.  M3/M4 kažeta stopnjo tehnološke zmogljivosti in kreativnosti, ki je bila pri starem motorju S54 in modelu M3 nepredstavljiva.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code