Končno smo dočakali BMW X3 M, kmalu pa pričakujemo še X4 M. Zmogljiva športna terenca, ki obljubljata izrazite zmogljivosti.

BMW je že kar nekaj časa nazaj najavil prihod še bolj športno začinjena modela, X3 M in X4 M, tokrat pa lahko prvič vidimo X3 M v vseh svoji podobi! Avtomobil je razkrila fotografija iDrive sistema s katere se sicer le približno vidi dizajn, ampak vseeno si lahko zelo dobro predstavljamo, kako bo izgledal na cesti. Sprednji del je izjemno agresiven, odbijač namreč sestavljajo številni elementi, ki jih do sedaj sploh še nismo videli na avtomobilih bavarskega proizvajalca. Opazimo seveda tudi črno obrobo ledvičk, pet-kraka aluminijasta platišča in še vrsto drugih dodatkov. Na nekaterih drugih fotografijah smo pa že prej videli, da bo imel X3 M še posebej atraktiven zadnji del, saj se nam obeta zaključek izpušnega sistema s kar štirimi okrasnimi nastavki.

Zaenkrat vam predstavljamo le omenjeno fotografijo in pa fotografijo digitalnih merilnikov, kjer lahko vidimo na merilniku hitrosti številko 330. Mogoče pa to pomeni, da se nam obetajo še boljše zmogljivosti, kot mislimo…

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code