BMW se je odrezal več kot odlično! Izboril si je prvo mesto v kar štirih kategorijah in tako za seboj pustil konkurenco. Kateri so zmagovalni BMW modeli?

Nemška revija “Auto Zeitung” je izvedla vprašalnik, kjer so bralci odločali, kateri je najboljši avtomobil na svetu.

V srednjem razredu vozil se je najbolje odrezala serija 3, nova serija 5 je navdušila v višjem srednjem razredu, BMW X3 je premagal rivale v kategoriji “SUV vozila med 25.000 in 50.000 evri”, električni BMW i3 pa je bil izbran za najboljši avtomobil v kategoriji “električen avtomobil”.

World Premiere - BMW - BMW i3s (3)

Nagradi Auto Trophy in World’s Best Car sta dve najbolj priznanih nagrad v avtomobilski industriji. S svojo tridesetletno zgodovino pa velja tudi za najbolj tradicionalno tekmovanje. Zadnja raziskava je bila izvedena na osnovi opravljene ankete v kateri so sodelovali bralci revije Auto Zeitung, anketa pa je potekala tako v tiskani kot elektronski obliki. Udeleženi so izbirali vozila razdeljena v kar 16 različnih kategorij ter v dve prav posebni kategoriji za izbor zmagovalca Auto Trophy 2017.

BMW i3

BMW i3 si je prislužil zmago med električnimi vozili, saj je zanj glasovalo kar 35,6 odstotka udeležencev. Pred štirimi leti je bil predstavljen kot prvi mali premium električni avtomobil, od leta 2014 naprej pa je BMW i3 najbolje prodajano električno vozilo v Nemčiji.

BMW serije 3

Zmagovalec srednjega razreda Auto Trophy 2017 je BMW serije 3. S 17,7 odstotnim deležem je dosegel prvo mesto in dokazal, da je zares priljubljen in prepričljiv avtomobil. Velja za zelo prilagodljiv avtomobil z mnogimi konfiguracijskimi možnostmi. Prav tako ga poznamo v limuzinski, karavanski in Gran Turismo različici. Zadnja generacija skupaj s posodobitvijo je poskrbela za dodatno priljubljenost vozila med kupci.

BMW serije 5

Med poslovnimi vozili si je s suverenim odstotkom (26,3%) zmago priborila nova serija 5. Novinka je bolj učinkovita ter lažja od predhodne generacije (ki je slavila leta 2015). Tako limuzinska kot karavanska različica sta naredili tudi korak naprej proti avtonomni vožnji ter k uporabi pametnih asistenčnih pomagal.

BMW X3

Novi BMW X3 je slavnostno zaokrožil zmagovalno četverico Auto Trophy. Tretja generacija mestnega terenca je osvojila bralce revije Auto Zeitung že prej uradnim začetkom prodaje, saj je lahko pohvali s fenomenalnim dizajnom, prefinjeno premium notranjostjo ter izredno napredno tehnologijo in udobjem. Novi BMW X3 je tako s kar 20,6 odstotki glasov osvojil prvo mesto v kategoriji “SUV vozila med 25.000 in 50.000 evri” in ugnal konkurenco.

Čestitke, BMW!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code