Obstaja še bolj popoln BMW M5?

Pri tunerski hiši Evolve so ta neverjeten primerek BMW E39 M5 za svojo stranko delali kar štiri leta. Avtomobil je dejansko kot nov tako zunaj kot tudi notri, Evolve pa je dejansko za potrebe tega avtomobila razvil nov kompresorski kit, saj lastnik z ostalo ponudbo ni bil zadovoljen.

Dodatno ima nameščen še kompletni Evolve izpušni sistem, vključno z izpušnim kolektorjem, ki motorju omogoča zadosten pretok izpušnih plinov, da sploh lahko doseže 630 konjskih moči. Videz dopolnjuje še novo, nižje vzmetenje znamke Bilstein, t.i. big brake kit znamke Brembo ter srebrna platišča BBS LM, ki odlično pristojijo Imola Red rdeči barvi avtomobila.

Lastnik je na žalost prejšnji mesec izgubil bitko z rakom in umrl, zato je njegova žena poklicala podjetje Evolve, če so slučajno zainteresirani za avtomobil in en teden kasneje je bil že ‘doma’. Predstavlja namreč velik del njihove zgodovine saj vključuje večino vseh delov, ki so jih sploh ponujali za E39 platformo. Očitno je dobil res pravi dom in bo še naprej ostal eden najboljših primerkov BMW E39 M5 na svetu!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code