Kljub temu, da je BMW F80 M3 prikrajšan za atmosferski V8 motor kot ga je imel predhodnik, je novinec vseeno hitrejši kot kdajkoli prej, zunanjost pa je še bolj agresivna ter sprednja maska resnično mrkega pogleda.

Vsak avtomobil ima barvo, ki mu neverjetno pristoji in barvo, ki mu morda sploh ne paše. Tako je tudi pri bavarskem heroju M3, ki si je tokrat nadel šarmantno sivo (Nardo Grey) pregrinjalo.

Nardo Grey barva je bolj znana pri vozilih znamke Audi, lastnik tega BMW M3 in član strani Bimmer Post pa je svojega M3 s Competition Package po zaslugi BMW programa Individual odel prav v ta, poseben siv odtenek. Brez obotavljanja lahko rečem, da M3 v takšni barvi izgleda zares dobro!

bmw-f80-m3-nardo-grey (2)

Temni barvni odtenki na športnih vozilih z veliko linijami skrijejo vso agresijo in športnost, barva Nardo Grey pa jih dodatno poudari. Izboklina na pokrovu motorja in stranske linije po dolžini vozila tako res izrazijo kar so mojstri v Münchnu želeli izpostaviti. K sivini se lepo poda tudi karbonska streha ter črne ledvičke.

Poleg izjemne barve k boljši celoti prispeva Competition Package, zaradi katerega BMW M3 postane še boljši. Na zunaj lahko vidimo velika platišča, kakršna najdemo tudi na M4 GTS, pod pokrovom motorja pa avtomobil pridobi dodatnih 19 konjskih moči, kar v celoti predstavlja 450 konjskih moči in 550 Nm navora. Pospeševanje do stotice se zmanjša za 0,1 sekunde, torej znaša 4,0 sekunde. Po zaslugi dodatnega paketa ima ta M3 še prilagodljivo M vzmetenje, kar pomeni boljše in prilagodljive vzmeti ter blažilnike.

Bi se  ljubitelji štirih krogov na nosu zaradi barve odločili tudi za tega čudovitega športnika?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code