BMW spodbuja aktivni življenjski slog in novi BMW serije 2 Active Tourer je odlična izbira za skrajni užitek v širni naravi. BMW sedaj ponuja edinstveno priložnost, da se interesenti s tem razburljivim avtomobilom odpeljejo na nepozaben izlet, še preden vozilo uradno vstopi na slovensko tržišče konec septembra. Tako bo mednarodni dogodek BMW Get Active Tour […]

BMW spodbuja aktivni življenjski slog in novi BMW serije 2 Active Tourer je odlična izbira za skrajni užitek v širni naravi. BMW sedaj ponuja edinstveno priložnost, da se interesenti s tem razburljivim avtomobilom odpeljejo na nepozaben izlet, še preden vozilo uradno vstopi na slovensko tržišče konec septembra. Tako bo mednarodni dogodek BMW Get Active Tour obiskal drugo največje mesto v Sloveniji, Maribor, kjer se bo ustavil med 13. in 15. septembrom med 10.00 in 17.00 uro.

V Mariboru bo BMW Get Active Tour potekal v Mondu Šentilj. Udeleženci se lahko prijavijo na enourne testne vožnje. Strokovnjaki BMW bodo najnovejše vozilo BMW najprej predstavili, potem pa se bodo udeleženci lahko sami zapeljali na vožnjo.

active-tourer-black

Udeleženci se na testne vožnje lahko brezplačno prijavijo na telefonski številki 01/88 88 208 ali na elektronskem naslovu info.si@bmw.com

Za osrednjo Slovenijo pa bo dogodek potekal med 18. in 20. septembrom pri Kristalni palači v Ljubljani.

O BMW seriji 2 Active Tourer je BMWBLOG že veliko pisal. Vabimo vas k ogledu prispevkov in spoznanju novega modela v BMW družini:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code