Ste ljubitelj BMW avtomobil in pravih ''Monster Truck'' terencev? Potem je tale primerek kot nalašč za vas saj združuje kar oboje!

Druga generacija modela BMW 7 serije, imenovana tudi E32 je tisti čas predstavljala ene izmed najbolj prestižnih lastnosti, kot na primer telefon, hladilnik, električno nastavljive zadnje sedeže in marsikaj drugega. Kot prvi BMW model je predstavljal tudi elektronski sistem za boljši oprijem koles. Seveda pa je bilo slednje absolutno mišljeno le za večjo varnost, verjamemo namreč, da si BMW ni nikoli mislil, da bo iz običajne serije 7  nekoč nastal pravi in ogromen ”Monster Truck”!

Če je slučajno kdo mislil, da ne gre za pravi ”Monster Truck” se moti. Nameščena ima diferenciala za sprednjo in zadnjo pogonsko os, napredni štirikolesni pogon, ročni menjalnik, izjemno povišano oddaljenost od tal, ogromna kolesa z izbočenimi blatniki, odet pa je v kamuflažno barvo, a dvomimo, da ga kdo ne bi opazil. A bistvo se skriva pod pokrovom motorja. Ta primerek BMW E32 750i ima sedaj vgrajen 5,0-litrski 300 ”konjski” V8 bencinski motor, ki je bil zamenjan, saj ima ta različica v originalu V12 motor. Kot ima torta jagodo, pa ta pošast prepriča tudi z izpušnim sistemom, ki pričara neverjeten zvok že na nizkih obratih motorja. Njegove sposobnosti si oglejte v spodnjem video posnetku!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code