ozor, morda boste BMW zanesenjaki našli novo ozadje za vaš računalnik ali mobilni telefon.

Morda boste takoj opazili in rekli, da to pa že ni pravi Cars&Coffee dogodek in imeli bi prav. Tuning podjetje Evolve skoraj na mesečni ravni zato organizira ‘meet’ z imenom Evolve Cars&Caffeine, to pa so utrinki iz zadnjega srečanja v aprilu.

Na fotografijah lahko najdemo ogromno avtomobilov o katerih smo že pisali, kot je naprimer poseben BMW M2, ki ga prepoznate po oranžnih dodatkih ali morda BMW E39 M5 s kompresorjem, katerega lastnik je tragično preminil in je zato podjetje avtomobil odkupilo nazaj od njegove žene, ker predstavlja velik del zgodovine znamke Evolve.

Že samo dejstvo, da ena tuning hiša organizira tak dogodek na kateremu se nato prikaže toliko posebnih avtomobilov je nekaj posebnega. Do sedaj so bili na dogodkih izključno avtomobili znamke BMW, sedaj pa so se dogodka udeležili tudi drugi zanimivi avtomobili, kot je naprimer Dodge Viper ali Mercedes Benz AMG, ne manjka pa niti par močno predelanih Volkswagen Golf-ov GTI in sicer tretje ter četrte generacije v identični vijolični barvi. Katerega pa bi vi vzeli domov?

Fotograf: Mathev Dear

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code