Avtosalon v Tokyju velja za enega izmed največjih te vrste, kjer so na ogled razstavljeni predelani primerki serijskih avtomobil. Le-te največkrat predelajo razne predelovalske hiše.

Ker je ta avtomobilska scena na Japonskem izjemno razširjena, je na avtosalonu moč videti izjemno veliko število zanimivih predelav. Na letošnjem avtosalonu je bilo veliko primerkov BMW M2, saj je le-ta najnovejši in najbolj priljubljen pri predelovalcih. Na ogled je bilo postavljenih tudi veliko primerkov večjega BMW M4, vse od primerkov s širokimi kompleti odbijačev do bolj zmogljivostno naravnanih primerkov. Izpostavili bi le bel M4, ki se ga je lotila predelovalska hiša Vorsteiner. Le-ta je obiskovalce prepričeval z unikatnim kompletom odbijačev. 3D Design je z njihovimi predelavami predstavljal BMW serije 5 Touring, ki je združevala agresivnost in preprostost v enem. To seveda ni nič nepričakovanega, saj je 3D Design na tej sceni prisoten že vrsto let, prav vedno pa je predstavil le najbolj kvalitetne poprodajne artikle. Sicer pa je bila omenjena serija 5 opremljena tudi s karbonskim izpušnim sistemom in znižanim nastavljivim vzmetenjem.

BMWBLOG-tokyo-avtosalon-predelava-japonska-bmw-custom (40)

Veliko obiskovalcev je pritegnil tudi BMW serije 2 Active Tourer, saj enoprostorca, ki nosi BMW logotip le redko kdaj srečamo predelanega. BMW serije 2 Active Tourer ima v večini različic le pogon na sprednji kolesni par, kar je nekako v nasprotju z načeli znamke BMW. Sicer pa je imela nameščena atraktivna aluminijasta platišča in znižano nastavljivo vzmetenje. Avtosalon v Tokyju je brez dvoma eden izmed najboljših svoje vrste, če vas ta scena seveda zanima.

Fotograf: TCP Media - Ivan Koloshin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code