BMW A-Cosmos, pooblaščeni prodajalec BMW v Ljubljani je v salon zapeljal svoj prvi primerek novega BMW F90 M5. Vabljeni, da si ga ogledate!

Pred dnevi smo objavili posnetek novega BMW F90 M5, ki je na tovornjaku prispel do BMW trgovca BMW A-Cosmos na Celovški cesti. Prav ta primerek je sedaj zapeljal v salon kjer je našel svoje častno mesto med drugimi BMW M vozili. Sedaj si ga lahko torej ogledate vsi, ki bi Vas zanimala ta super športna in nadvse zmogljiva bavarska limuzina, ki jo hvali ves svet, med drugim pa je bila izbrana celo za svetovni avto leta 2018!

BMWBLOG - BMW F90 M5 - BMW A-Cosmos (6)

To ni seveda nič čudnega če naštejemo le nekaj bistvenih dejstev:

  • novi BMW M5 uporablja 4,4-litrski V8 motor, ki po novem razvije kar 600 konjskih moči in 750 Nm navora,
  • je prvi BMW M model (poleg X5 M in X6 M), ki uporablja povsem izklopljiv štirikolesni pogon M xDrive,
  • pospešek z mesta do stotice traja le 3,4 sekunde,
  • avtomobil je kljub štirikolesnemu pogonu in večjim meram občutno lažji,
  • notranjost je opazno dodelana in spremenjena,
  • notranji in zunanji izgled vozila je izjemen.

Kljub vse naštetim fenomenalnim lastnostim pravzaprav M5 precej uspešno prikriva svoj poseben značaj, še posebej mu to uspeva po zaslugi črne barve karoserije.

Če se Vam torej zahoče odlične bavarske družbe in čudovitih razgledov na najnovejšega poslovnega M športnika ste seveda lepo vabljeni, da se ustavite v salonu BMW A-Cosmos, kjer si avtomobil lahko ogledate, prijazni prodajni svetovalci pa Vam bodo z veseljem odgovorili tudi na Vaša vprašanja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code