BMW-jev serije 3 na naših cestah res ne manjka, pa vendar jih je večina odetih v povsem neopazne barve s pomočjo katerih se avtomobil kar nekoliko izgubi v množici pa četudi gre za najnovejši model z vso opremo.

Enako pa ne velja za določene posameznike, ki se odločijo raziskovati bavarski individualni program. Ta zajema nekaj sto različnih barv in barvnih kombinacij, ena izmed njih pa je do sedaj še ne videna na seriji 3 – Verde Mantis zelena, s pomočjo katere avtomobil res izstopa.

Lastniku očitno tudi to ni bilo dovolj, saj se je odločil poseči tudi po celotnem asortimanu BMW M Performance dodatkov s katerimi je opremil svojega lepotca. Tako lahko na avtomobilu vidimo prednji podaljšek odbijača, stranske pragove, zadnji difuzor in zadnji spojler iz karbonskih vlaken, vsi dodatki pa avtomobilu dodajo pomemben kontrast in ga naredijo še privlačnejšega. Morda še najlepši dodatek so večja M Performance platišča, ki za sabo skrivajo tudi kompletni M Performance zavorni sistem, s katerim naj bi bil po besedah lastnika, opremljen kot prvi na češkem.

Za razliko od zunanjosti je notranjost precej zadržana a zato nič manj posebna. Sedeži so oblečeni v kombinacijo usnja in alkantare, na sredinski konzoli najdemo svetle dodatke z imitacijo lesa, avtomobil pa je opremljen tudi z novimi digitalnimi merilniki in z aktivnim radarskim tempomatom s funkcijo lane assist.

Kaj pravite, je preveč vpadljiv ali mu barva neverjetno dobro pristoji?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code