Nemško poprodajno podjetje Fostla se je tokrat lotilo projekta BMW E92 M3. Kaj je lahko sploh bolj v oči zbadajoče, kot je krom folija?

Hannovrsko podjetje se ne  boji radikalnih odločitev, zato je osemvaljni M3 prejel odsevajočo kromirano folijo v kombinaciji s črnim pokrovom motorja, toniranimi okni, žarometi in zadnjimi lučmi. Seveda tudi tukaj brez vpeljave karbonskih elementov ni šlo. M3 Coupe je prejel karbonski sprednji “lip”, pokrov motorja, stranske pragove in zadnji spojler.

fostla-e92-m3 (4)

H končnemu videzu so prispevala še, v zadnjem času nekoliko manj popularna, a še zmeraj elegantna, Breyton GTS 20-palčna platišča v sivem končnem premazu. Pri Fostli so motor pustili nedotaknjen, zato iz 4.0-litrskega V8 izhodna moč še zmeraj znaša 420 konjskih moči in 400 Nm maksimalnega navora, s katerimi do stotice potrebuje 4,8 sekunde, njegova najvišja hitrost pa je omejena na 250 km/h. Če vas takšna estetska modifikacija vozila zelo privlači, pri podjetju ponujajo paket olepšav, za katerega boste odšteli štirinajst tisočakov. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code