Da je bavarska trojka agresivnega izgleda, pod pokrovom ne potrebuje 3.0-litrskega šestvaljnika. To dokazuje naslednji 328i, ki z novimi platišči in sivo folijo izžareva svoj športni karakter.

Vossen ima za svoje kupce na izbiro nova platišča z imenom VFS-6, ki jih tokrat ne prikazuje na članu M oddelka, temveč na nekoliko podcenjenem BMW F30 328i. Bencinska limuzina na sebi nosi cel kup M Performance delov, skupaj z mat sivo folijo pa se odlično kombinira z 20-palčno Vossen obutvijo.

BMW 328i (ki se po novem imenuje 330i), uporablja N20B20 štirivaljno motorno enoto, s katero proizvede 245 konjskih moči in 350 Nm maksimalnega navora. Na naslednjem primerku pod pokrovom ni bilo nobenih sprememb, vseeno pa je za izboljšanje vozne dinamike trojka prejela H&R vzmetenje, na sebi pa nosi kar precej lepotnih sprememb, od sprednjega podaljška odbijača, stranskih pragov, zadnjega spojlerja in pokrovov stranskih ogledal. Vossen obutev nekoliko zmanjša težo, “flow form” tehnologija pa omogoča, da so platišča poleg peresne lahkote tudi vzdržljiva.

Vir: Vossen Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code