Vorsteiner tako kot BMW verjame v kvaliteto in prizadevanje za popolnost, zato ni čudnega, da se veliko njihovih izdelkov znajde prav na bavarskih vozilih. Da bi ustvarili čimbolj realno sliko že po naravi agresivnega E46 M3, so ga pri Vorsteinerju obuli v popolno kombinacijo platišč in pnevmatik.

Sodoben dizajn Vorsteinerjevih -FF 103 FlowForged platišč je popona izbira za športno legendo. Dimenzija devetnajstih palcev s konkavnim profilom predstavljajo štirikrako oblikovanje in inženirsko čudo zaradi dveh lastnosti: estetske nadgradnje in izboljšanja zmogljivosti, ki jo ponuja. BMW E46 M3 s tem izgubi nekaj kilogramov teže, kar pomeni hitrejši čas do stotice!

BMW E46 M3 - Vorsteiner V-FF 103 (4)

Vorsteinerjeva V-FF 103 platišča so izdelana v posebnem procesu pretočnega kovanja, ki ustvari gosto in lahko molekularno strukturo. Kaj pa vzdržljivost? K trdnosti pripomore sama arhitektura, ki lahko vzdrži stresne dražljaje ob vožnji – oblika je torej primarno tudi izjemno funkcionalna. V spodnji galeriji si oglejte nekaj fotografij te izjemne kombinacije dveh podjetij, ki stremita k popolnosti – kvalitetna platišča in legendarno vozilo, kaj drugega sploh še potrebujete?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code