Na ženevskem avtosalonu je moč videti dva pomembna akterja M Performance oddelka. To sta seveda BMW M340i in X2 M35i.

V svoju luči M Performance oddelka sta se na letošnjem ženevskem avtosalonu znašla dva avtomobila, ki bosta zagotovo požela veliko zanimanja tudi v prodajnih številkah. To sta seveda BMW M340i in X2 M35i.

BMW je v novo serijo 3 vložil veliko truda, v Ženevi pa nova serija 3 sije kot BMW M340i z dodatno opremo iz ponudbe BMW M Performance. Sapphire Black kovinska črna barva v povezavi z nekaterimi elementi v drugi barvi brez dvoma pritegne veliko pozornosti. Iz ponudbe dodatne opreme M Performance prihajajo številni aerodinamični elementi iz karbonskih vlaken, ki dajejo svojevrsten športni pridih.

Kar nekaj zanimanja je na ženevskem avtosalonu prejel tudi športno terenski BMW X2 najmočnejše različice z oznako M35i. Le-ta z 2.0 litrskim štirivaljnim bencinskim motorjem ponuja zavidljivih 306 konjskih moči in je obenem tudi prvi avtomobil M Performance oddelka, ki je osnovan na platformi v osnovi gnani le na prvi kolesni par. To je hkrati najmočnejši serijski štirivaljni bencinski motor, ki so ga pri znamki BMW kadarkoli proizvedli. Seveda pa so inženirji mislili tudi na vizualne dodatke in tako premišljeno namestili izrazite detajle. Le ti dodatki celoten videz ravno prav oplemenitijo. Razstavljen primerek je bil sicer opremljen tudi s kar številnimi M Performance dodatki. Tudi platišča so atraktivnega videza in ponujajo simpatičen videz.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code